در تیر ماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "رشته آش" با ٣,٤ درصد ،"شیرینی خشک" با ٣.٢ درصد و "ماکارونی" با ١.٨ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با ٤,٢ درصد،" گوشت گاو یا گوساله" با ١.٨ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین در این گروه " گوشت گوسفند" با ٠.٦ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با ١١,٦ درصد، "روغن مایع" با ٣.٤ درصد و "ماست پاستوریزه" با ٢.٨ درصد بوده است. همچنین در این گروه "روغن نباتی جامد" با ٢.٦ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "هندوانه" با ١٣ درصد و "خربزه" با ١٠,٧ درصد میباشد. همچنین در این گروه "لیموترش" با ١٤.٦ درصد و "موز" با ٧.٢ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پیاز" با ١٤ درصد، "خیار" با ١٠,٣ درصد و "هویج فرنگی" با ١٠.٢ درصد میباشد. همچنین در این گروه "گوجه فرنگی" با ١.٠ درصد و "سیب زمینی" با ٠.٩ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" با ٧,٩ درصد و "شکر" با ٤.٩ درصد میباشد.